Hoorn heeft uw mening nodig…

De maand september is voor de gemeente Hoorn een belangrijke maand. In deze maand staat de mening van de inwoners centraal. Onderwerpen zoals parkeren, detailhandel, leegstand en bereikbaarheid komen zeker aan bod.

‘Binnenstadslab’

Gemeente Hoorn organiseert op 21, 28 september en 5 oktober een ‘vergaderavond’ in de Zwarte Olifant (Nieuwe Noord 10). Tijdens deze avonden is het mogelijk voor inwoners en ondernemers hun mening te geven over nieuwe ontwikkelingen en over plannen voor de toekomst.

Facebook

Op 14 tot en met 21 september kan iedereen aan de hand van enquêtes en stellingen meepraten over de toekomstplannen van de Hoornse binnenstad. Aangezien ruim vijf-en-een-half-duizend personen de Facebook pagina van gemeente Hoorn geliked heeft, maakt de gemeente daar maar al te graag gebruik van. https://www.facebook.com/gemeentehoorn?fref=ts

Meningsverzameling

In oktober worden alle meningen, gesprekken en resultaten van bijeenkomsten op één hoop gegooid. Deze zullen vervolgens worden verwerkt. De belangrijkste punten zullen worden besproken met de raadcommissie. Daarna wordt er een plan gemaakt waarmee de gemeente Hoorn een visie kan vaststellen.

 


                                                                                                          Zwarte-Olifant-logo-550x550220px-Hoorn_wapen_2.svg