Elton; de nieuwste herenmode winkel van Hoorn

Sinds augustus 2015 is Hoorn een luxe herenmodezaak rijker onder de naam Elton. De winkel is gevestigd op de Gedempte Turfhaven nummer 17, het pand waar voorheen Cees Nieuwenhuizen zat. Initiatiefnemer Elton Bos, die tussen 2002 en 2009 de kneepjes van het vak leerde bij dezelfde Cees Nieuwenhuizen, laat hiermee een droom uitkomen.

Het begin van Elton

De heer Bos (38) had 16 jaar geleden al het idee om een eigen zaak te starten. Hij is zelf opgegroeid in Amsterdam en al op een vroege leeftijd naar Hoorn verhuisd. Hij vindt Hoorn een fijne stad en is daarom in Hoorn zijn winkel begonnen. Ooit was het de bedoeling dat Elton de winkel ’Cees’ zou voortzetten. Dat is toen niet doorgegaan. Maar nu heeft hij de prachtige kans om zijn eigen winkel te kunnen openen met beide handen aangegrepen.

Exclusieve Herenmode

De passie voor exclusieve herenmode ontwikkelde Bos toen hij bij Cees werkte. Zijn passie bracht hem zo ver dat Elton als 4e in Nederland het merk Eleventy mag verkopen. Andere merken die je in zijn winkel vindt zijn Bagutta, Germano, Mazzarelli, Kenzo, Diesel en nog veel meer merken.

Onderscheid van de rest

Naast de bekende merken, probeert Elton zich te onderscheiden door een aantal opkomende merken aan te bieden. Hiermee creëert hij een assortiment dat je niet snel in andere winkels terug vindt.

Verder doet Elton zijn uiterste best om er voor te zorgen dat hij een persoonlijke band heeft met elke klant. Zo doet hij zijn best om de naam van terugkomende klanten te onthouden en om zijn of haar persoonlijke smaak uit zijn hoofd te leren. “Hierdoor wordt Elton veel meer dan alleen een kledingwinkel” zei de heer Bos enthousiast.

Open op afspraak

Dat Elton Bos een persoonlijke band wil leggen met zijn klanten is duidelijk. Dit blijkt ook uit het feit dat Elton zijn winkel opent voor zijn klanten wanneer het hen uitkomt. Zo kan je, door middel van het sturen van een mailtje, ook een afspraak maken buiten de reguliere openingstijden.

Kijk snel op de website voor meer informatie! www.eltonherenmode.nl

 

logo_eltonbos