Kom jij ook buitenspelen op Zondag 17 April in de Hoornse Binnenstad?!

Zondag 17 April 2016 vindt een leuk evenement plaats van 12:00 tot 17:00. Voor de derde keer is er een sportieve buitenspeeldag georganiseerd bij de Roode Steen. Het evenement is ter gelegenheid van de doorkomst van de Ronde van Noord Holland.

Op deze leuke middag kunnen kinderen gratis en voor niks zich sierlijk vermaken op een klimwand, een toernooitje voetbal, hoelahoepen, een luchtkussen en straatdansen.

Er komen demonstraties van de nieuwste fitnesstrends. Om 13:00 en 14:00 zijn er demonstraties van Frits van der Werff en om 13:30 en 14:30 van Minh Zone & Gaby van Kessem.

Kinderen kunnen ook kennis maken met diverse sporten, meerdere sportverenigingen zullen aanwezig zijn op het evenement

Bij mooi weer is het natuurlijk goed vertoeven op een van de vele gezellige terrassen op de Roode Steen. De organisatie van de wielerronde plaatst een groot scherm op het plein zodat de wielerwedstrijd live gevolgd kan worden. Zo rond 16:00 uur zal het profpeloton van de Ronde van Noord Holland over de Roode Steen rijden om zo de stad weer te verlaten.