Waterweek overrompeld Hoorn met boten

Van 21 tot en met 23 augustus wordt de prachtige haven van Hoorn omgetoverd tot o.a. Nederlands grootste gebruikte botenbeurs. Dankzij de 35.000 verwachte bezoekers wordt er een geweldige sfeer gecreëerd door middel van leuke activiteiten.

West-Friese Waterweek

Vanaf 1 augustus zijn de bekende Waterweken weer begonnen. Dit betekent dat de havens van verschillende West-Friese steden overrompeld worden door boten en bezoekers. Tijdens de Waterweken worden er allerlei activiteiten en concerten gehouden, waar je als bezoeker aan mee kunt doen.

Grootste gebruikte Botenbeurs van Nederland

Bent u een liefhebber of juist een beginnende watersporter? Voor beide isdeze beurs geschikt! De beurs tijdens de Hoornse Waterweek bestaat uit vele boten uit verschillende segmenten. Van klassieke zeilboten tot de luxe Riva Yachts.DSC03854

Voor meer foto’s ga naar onze Facebook page!  (klik hier)

 

Een lege maag tijdens de Waterweek?

Geen probleem! Er is natuurlijk ook aan gedacht om u te voorzien van heerlijk eten, zoals paling en heerlijk zelfgemaakte poffertjes. Voor een wat uitgebreidere hap kunt u altijd terecht in de binnenstad waar heerlijke restaurants zitten. De binnenstad is overigens op loopafstand van de Hoornse haven.

Activiteiten

De Waterweek Hoorn zit vol met activiteiten. Zo is er het Hoorns kampioenschap buikglijden, diverse nautische activiteiten (zoals een nautistische markt) en een wijnfestival. Voor het volledige programma kunt u gerust een kijkje nemen op de volgende link:  http://www.waterweken.nl/programma/hoorn

Voor meer informatie, ga naar: http://www.waterweken.nl