Wethouder Tap opent Hoornsche Foodmarket

HFM ansichtkaartZondag 5 april om twaalf uur opent wethouder Ben Tap de Eerste editie van het tweedaagse evenement ‘Hoornsche Foodmarket’. Hij doet dit samen met de eigenaren van De Ideefabriek, Peter Langenberg (Zeeman Vastgoed) en Aart Slot (Intermaris) Op dit culinaire evenement staan de leukste Food Trucks uit alle windstreken. De voormalige Philipsfabriek wordt omgetoverd tot een sfeervolle locatie met heerlijke hapjes en gezelligheid.

Voor ieder wat wils
Op de Hoornsche Foodmarket geniet je van Koreaanse streetfood, Chileense lekkernijen, Franse crêpes, Indiaase curry, Mediterraans gerookte ribstukken en nog veel meer. De gave bar, een omgebouwde scheepscontainer, biedt een selectie van ambachtelijke bieren en overheerlijke wijnen.

Heerlijk eten en meer
Naast heerlijk eten en drinken, een divers en creatief aanbod van mode, kunst, vintage, duurzame en biologische producten van lokale ambachtslieden. Terwijl je geniet van al dit lekkers, treden er diverse bands op uit de regio. Verder kijk je je ogen uit naar creaties van kunstenaars en designers.

De locatie
De voormalige Philipsfabriek is sinds enige tijd omgedoopt naar De Ideefabriek maar heeft zijn industriële uitstraling behouden en wordt momenteel verhuurd aan creatieve partijen. Daarmee is het dé ideale stek voor dit bruisende evenement.

Praktisch
De Hoornsche Foodmarket wordt gehouden op eerste en tweede Paasdag (zondag 5 en maandag 6 april) in De Ideefabriek, de voormalige Philipsfabriek aan de Holenweg in Hoorn. De Foodmarket is geopend tussen 12.00 en 20.00 uur. De fabrieksloods is verwarmd en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Hoorn City Tourbussen pendelen tussen het NS-station Hoorn en de evenementenlocatie. Lopen vanaf het station kan ook en duurt ongeveer 15 minuten. De entree is gratis.

Meer informatie? volg ons op Facebook via https://www.facebook.com/hoornschefoodmarket