Trendy én betaalbare mode uit Hoorn!

casj
De succesvolle online kledingwinkel Casj.nl bestaat deze maand precies vijf jaar!  Veel  mensen kennen Casj.nl al,  maar weten meestal niet dat de modeshop een 100% Hoorns bedrijf is. En daar mogen we trots op zijn. Casj.nl onderscheidt zich namelijk door een trendy assortiment te combineren aan zeer scherpe prijzen. De formule ‘veel en goed voor weinig’ trekt modebewuste klanten (vooral dames) van alle leeftijden uit heel Nederland en zelfs Vlaanderen naar de webshop. Het zijn de ‘musthaves’ op modegebied die Casj zo’n charmante online kledingwinkel maken.

Casj.nl – al  vijf jaar marktleider  in ‘musthaves’

Dat eigenaresse Anna-Marie Lub precies weet wat ‘de markt’ wil, is geen toeval. De geboren en getogen Horinese staat namelijk al dertig jaar op de markt met betaalbare damesmode. Of het nu gaat om een jurkje of lingerie, de modebewuste onderneemster loopt voorop: “Dat krijg je als je tussen de mensen staat en gewoon goed oplet.  Ik ben natuurlijk gek op mode en daar praat ik graag over met mijn dochter Sylvia: we houden elkaar scherp. Het is de kunst om creativiteit te vertalen in een assortiment  dat je straks overal ziet. De trend ‘setten’, net even wat eerder willen zijn, is voor ons heel belangrijk.”

Uiteraard draait alles bij Casj.nl om de klant: “Het klinkt afgezaagd, maar we willen tevreden klanten. En dat we het vijf jaar volhouden is daarvan het beste bewijs. Als je niet eerlijk bent en netjes levert, hou je het in dit vak niet jaren vol.”

Bij Casj.nl vindt u online alles op modegebied, van badmode, schoenen tot lingerie aan toe. Neemt u daarom eens een kijkje op Casj.nl. Laat u niet alleen verrassen door het prachtige assortiment, maar vooral ook door de scherpe prijzen. Een oude kreet van de markt blijft namelijk altijd waar: ‘vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!’: www.casj.nl