Hoorn Startpagina

Op zoek naar websites in Hoorn? Neem dan eens een kijkje op Hoorn.startpagina.nl. U vind hier een overzicht van website met betrekking tot Hoorn, gegroepeerd per categorie. Het doel van de website is om een zo’n compleet mogelijk overzicht te bieden aan interessante websites van Hoorn. Mist u nog een website, meld je dan aan via het contactformulier.

Toen het internet net in opkomst was in Nederland, was er behoeften aan overzichten van websites die je kon bezoeken. Een aantal vrienden zetten in 1998 startpagina.nl op en dit bleek een groot succes. Veel mensen stelde deze website in als startpagina van hun internetbrowser en het was dan ook lang de beste bezochte website in Nederland.

De kracht van Startpagina zit in twee dingen. Per onderwerp maken ze een aparte pagina, een zogeheten dochterpagina. En al deze pagina’s worden onderhouden door vrijwilligers. En zo is Startpagina een groot netwerk geworden kwalitatieve links naar een alle interessante onderwerpen.

Ook voor Hoorn is een startpagina, hoorn.startpagina.nl. De pagina bevat veel links van website met betrekking tot Hoorn. Staat uw website er nog niet tussen? Gebruik het contactformulier op de startpagina en meld je website aan.

Andere voorbeelden van Startpagina’s zijn:

Enkhuizen.startpagina.nl
Gezond-leven.startpagina.nl
Stijladvies.startpagina.nl